Videoconferencia

Els millors programes per a fer Videoconferencia

Treballar en remot cada vegada està més de moda i és possible gràcies a eines com la videoconferencia que et permet connectar amb diverses persones en una vídeo trucada.

Gràcies als avenços tecnològics avui en dia comunicar-se és més fàcil que mai. Qui ens hauria dit fa uns anys que podríem reunir-nos amb persones a l’altra punta de món a través d’una trucada de vídeo?

Les videoconferències són una de les eines claus per possibilitar el treball en remot. Ja hi ha programes que permeten connectar fins a mil persones de forma simultània, comunicant-se per veu i per text, tot això, acompanyat d’imatge.

Les claus per dirigir equips de treball remots

Algunes eines integren funcions amb les que pots compartir la pantalla i transferir arxius.

El millor és que la majoria dels millors programes per fer videoconferències són gratuïts. A més, funcionen en múltiples dispositius, des del teu portàtil fins al teu telèfon intel·ligent. Et permet connectar des de qualsevol lloc on tinguis accés a Internet. Si a sobre decideixes connectar-lo a un projector o un televisor la sensació d’estar reunits en el mateix lloc serà encara més gran.

Google Hangouts

Si tens un compte de gmail, Hangouts és una bona solució per fer videoconferències que destaca pel seu bon funcionament. Mobifriends integra trucades per veu, vídeo i un xat.

Un altre dels avantatges és que pots trucar a algú per Hangouts gratis, encara que no tingui compte de gmail, marcant el seu número mòbil o fix directament. Això sí, no integrarà la funció de vídeo.

Poden unir-se fins a 25 persones a la conversa si és una crida i fins a cent cinquanta persones, simultàniament, al xat. Funciona en tots els dispositius.

Skype

Skype ofereix funcions similars a Hangouts. Poden connectar-se fins a 25 persones a la mateixa videotrucada de manera gratuïta i, també, té xat a l’igual que l’opció de Google.

En cas de voler trucar a algú que no tingui un compte de Skype hauràs de recarregar el saldo en l’app.

FreeConferenceCall

Amb FreeConferenceCall poden connectar-se fins a 1.000 persones alhora. A més, té potents funcions com compartir documents, gravar les trucades, integrar els calendaris, entre d’altres. Tot això gratis, llevat que escullis la versió premium.

Join.me

Si vols mantenir videoconferències amb pocs participants Join.Me és una bona opció. En la versió gratuïta solament poden unir-se 3 usuaris a la trucada de vídeo, però pots compartir la pantalla, pujar documents i parlar pel xat durant la conferència, sent una solució molt còmoda.

Teams

Microsoft Teams amplia les funcions de Skype for Business Online reunint fitxers, xats i aplicacions en un programa integrat amb una funcionalitat que permet a les organitzacions moure’s de forma més ràpida i col·laborar de manera més eficient. Donat el conjunt d’experiències més ric que ofereix Teams aquest substitueix Skype for Business com a client principal de comunicacions d’Office 365.

Hem de tenir en conta que Skype for Business Online es retirarà el 31 de juliol de 2021 com a servei de Videoconferencia. Els clients d’Skype for Business Online no haurien de veure cap canvi al servei abans de la data de retirada. Per obtenir més detalls, consulteu Retirada d’Skype for Business Online.

Feu un comentari